Legfrissebb videóim

Tovább a többi videóra

Itt jártunk: 10 hét 10 régió

  • 70 nap alatt Magyarország körülPersze, a cím csalóka, nem volt körtúrára, kegyetlen határidőkre kényszerítve Dobos Judit, az Év Utazója. Sőt 10 hét alatt 10 elképesztő hetet tölthetett Magyarország legkülönlegesebb helyein.  1....
Az Itthon blogokba írtam

Nincs megjeleníthető elem

Itt nézheted meg az Év Utazójának összes videóját

Szólj hozzá! 2014. július 16. 09:57

Folyamatosan frissítjük a videósorozatot Dobos Judit, Tokár Tomi és az Év Utazója stábjának magyarországi kalandjaival. Csodás hazai tájak, jó borok, hihetetlen programok, mint wakeboardozás, helikopterezés, tanademugrás, barlangászat, sárkányhajózás, kalandparkok, strandok, luxusszállók, szekerezés és bájos falvak között kalauzolnak el az izgalmas videóikban -  itthon, Magyarországon!

 

  Itt iratkozz fel, hogy mindig képben legyél  az Év Utazójának legfrissebb videóiból

 

Csömödér.jpg

blog rólam írták

70 nap alatt Magyarország körül

Szólj hozzá! 2014. július 01. 14:15

Persze, a cím csalóka, nem volt körtúrára, kegyetlen határidőkre kényszerítve Dobos Judit, az Év Utazója. Sőt 10 hét alatt 10 elképesztő hetet tölthetett Magyarország legkülönlegesebb helyein. 

nyiregyhazi alatpark.jpg

1. HÉT - Őrség, kalandpark és imádjuk Sopront!

Némi tériszony, csúszdázás és golfozás után néptáncszimulátorral készült a hétvégére a VOLT-on Juci, Tomi és stáb többi tagja. Az első hétet kenuztak a Sziget-közben, kenyeret sütöttek, és meglátogatták az ETO stadionját is. 

 

2. HÉT -  Balaton, Kékszalag és a sárban dagonyázás

Egyre keményebb feladatokat kapott Juci a második héten. Volt felfújhatós kalandparkban, vitorlásozott, szappant készített, jachton borozott és élvezte a Balatont. Kipróbálta a SUP-ot és a wakeboardot is! Ennek később még jelentősége lesz! 

 

3. HÉT - Rozéban futott, barlangban kúszott és repült Juci

Dél-Dunántúlon járt az Év Utazójának stábja kiegészülve Lacival. Sárkányhajóztak, kerámiáztak, csillagokat lestek és kalandparkoztak is. A legjobb talán a vitorlázórepülés volt. 

 

4. HÉT - Hajtűkanyar, comblövés és a rakétabázis 

Budapest környékén megtudhatjuk, hol lehet canopy-zni, milyen Viegrádon segway-ezni, és még helikoptert is vezet Juci. Szerencsére őstehetség! 

5. HÉT - Nyíregyházán minden Állati jó! 

Cukiságfaktor: azaz elefántok és gyűrűsfarkú makik, vízifánk és elképesztősebességű motorcsónak szerepel a következő videóban. 

 

6. HÉT - Tisza-tó: csónakkal, flyboarddal, ejtőernyővel és kajakkal

Juci mellé csatlakozott a Fanni ezen a héten. Rögtön bele is mártogatták őket a Tisza-tóba, majd kipróbáltak egy elképesztő szerkezetet, aztán zsilipeltek, motorcsónakoztak, kajakoztak, sőt, még bicajoztak is a gáton. 

 

7. HÉT - Hegyvidéken: Egerben, Miskolcon és Lillafüred Lacival

Elrabolták, de visszaszerezték, mountaincarttal leküldték a lejtőn, aztán menyecskének öltözött, kisvasutazott és kipróbálta Magyarország leghosszabb bobpályáját is.

 

 8. HÉT - Újra wakebord, Bringaréna, aztán irány a vasalt út

Erdőben bicajozás után Juci meglátta, milyen a várhegy mászás olaszosan, bemerészkedtek Tomival Etyekwoodra és még golfozott is.

 

9. HÉT -  Repülőgépet vezetett és halászlét főzött Juci

Jurtában szőtt és font, kalácsot sütött, majd kiugrott egy repülőből és jetskizett Juci. Igazán menő hete volt ismét! 

 

10. HÉT - Mint a csázárok: Fannival  Budapesten

Méregdrága vízi taxival a Dunán korzóztak, gyilkosok után eredtek a várban, kijutottak egy lezárt szobából, Juci búvárkodott is, Fannival majmokat etettek, romkocsmáztak, tuk tukoztak... Íme a csodás Budapest!

blog kiemelt

Benne voltam a TV-ben :)

Szólj hozzá! 2014. június 25. 14:27

Az első nyilatkozatom a Híradóban 01:27-től - egy kis önismerettel: Tíz hét túra, buli - Dobos Judit az Év Utazója

ÉvUtazója_nyilatkozat_DunaTV.png

Év utazója

Rólam írták

Rólam írták

November végén előadást tartok :)

DobosJudit_EvUtazoja.jpg

Gyertek el az előadásomra november 26-án Egerbe: Rendhagyó Egri Világjáró Klub: az Év Utazója és Csámborgó előadása (tovább)
Interjú a sulim honlapján :)

Interjú velem az Eszterházy Károly Főiskola hallgatói portálján. De kár, hogy vége a nyárnak :( (tovább)
Legjobb élmények

Interjú velem az első öt hétről :) Elolvashatjátok, melyik volt a legtökéletesebb napom, legjobb étel, a legcikibb helyzet, legextrémebb kaland, legromantikusabb helyszín és még sok-sok leg-et bemutatok. (tovább)
Az év utazója a Nyírségben járt

A Szabolcs Online is írt rólam. (tovább)

Foursquare

süti beállítások módosítása